Heb je pijnklachten? Wil je daar graag van af? Dan ben je hier aan het goede adres.

“Ieder mens is uniek, iedere oplossing van een pijnprobleem ook.”pain treatment english expats

Triggerpoint Almere specialiseert zich in het verhelpen van pijnklachten.

Loop je al lange tijd met een slopende pijn? Ben je een ouder wordende sporter die steeds meer door (pijn-)klachten beperkt wordt in de sport? Gefrustreerd door de vele therapeutische sessies die je al ondergaan hebt zonder van je klachten af te komen?

Bij Triggerpoint Almere blijkt zeker 95% van de nieuwe cliënten in de eerste sessie een vermindering van de klachten van minimaal 50% te bereiken. Met minder pijn kun je je favoriete sport weer beoefenen, kun je weer meedoen aan sociale activiteiten en ben je een leuker mens voor je omgeving!treatwell-appointment-blue

Triggerpoint-coach-Almere

Sinds 21 november 2015 is Jan Bart officieel Triggerpoint Coach.

Iets ten noorden van het stadshart van Almere vindt je de praktijk in het pand van PUUR Almere dat gedeeld wordt met zo’n 25 andere therapeuten. Adres: Randstad 22-165, 1316BM. Bij de behandelingen worden de nieuwste technieken toegepast die nog maar weinig behandelaars kennen. Bereik je onvoldoende bij je traditioneel behandelende (fysio-) therapeut? Maak dan online een afspraak bij Triggerpoint Almere. Ook voor een helende sportmassage kun je terecht bij Triggerpoint Almere. Kijk op de pagina van ons aanbod voor wat Triggerpoint Almere ook voor jou kan betekenen!

Behandelruimte Triggerpoint Almere

 

 

 

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de behandeling van pijnklachten, bindweefselbehandeling, sportmassage, een ontspanningsmassage maar ook voor een Reiki behandeling om je energieniveau weer op te krikken!

 

Via de Treatwell website kun je direct online boeken bij Triggerpoint Almere. Je kunt bij Triggerpoint Almere ook betalen met je PIN pas.treatwell-appointment-blue

Op de pagina beoordelingen kun je teksten en video’s vinden van klanten die met succes behandeld zijn door Triggerpoint Almere. Ook op de Google bedrijfspagina van Triggerpoint Almere zijn veel 5-sterren reviews te vinden.

Wil je straks ook zo’n positief verhaal kunnen vertellen? Maak dan snel een online afspraak. Je kunt ook bellen met 0620625230 of mailen met info@triggerpointalmere.nl

Voor de vergoeding door verzekeraars heeft Triggerpoint Almere een AGB code: 90066150. Jan Bart heeft als zorgverlener een eigen registratie in het AGB register onder nummer 90106924. Beide nummers worden vermeld op de facturen. Vergoeding door verzekeraars is niet gegarandeerd. Sommige verzekeraars vergoeden een deel, anderen zelfs niets.

Nu we middenin de Covid-19 crisis zitten gelden er extra maatregelen om te zorgen dat je toch op een veilige manier van je pijnklachten afgeholpen kunt worden. Alle details kun je vinden op de speciale pagina Pijnbehandeling in de 1.5 meter samenleving.

Triggerpoint Almere is aangesloten bij de beroepsvereniging NGS.  sportmassage-almere-ngs