Ons Aanbod

Bij Trigger Point Almere kun je met name terecht voor therapeutische behandelingen. Bijvoorbeeld als je klachten hebt aan je schouders, rug of armen. Dan is een pijnbehandeling waarschijnlijk voor jou de oplossing.
Bekijk hieronder wat Trigger Point Almere ook voor jou kan betekenen!

Voor pijnklachten in spieren en gewrichten, maar ook hoofdpijnen zoals migraine biedt ik een specifieke pijnbestrijdingsbehandeling.
Voor de sporter wiens lijf af en toe stevig aangepakt moet worden biedt ik een Sportmassage.  Door mijn grote kennis van de anatomie kan ik heel specifiek die plekken behandelen die extra aandacht behoeven.
Heb je last van beperkte beweeglijkheid? Last van je kuiten of achillespees? Een behandeling van je fascia (bindweefsel) kan een wereld van verschil geven! Wanneer je littekens en pijn hebt kan een bindweefselbehandeling wonderen doen.
Als je het heerlijk vindt om een massage te krijgen, maar je hebt geen blessures en je wilt zelf niet stevig aangepakt worden, dan is een Ontspanningsmassage op z’n plaats.
Neemt u voor vragen gerust contact met ons op. Je kunt bellen of WhatsAppen met 0620625230 of mailen met info@triggerpointalmere.nl.

Via de Treatwell website kun je direct online boeken bij Triggerpoint Almere.

treatwell-appointment-blue