Vakkundige sportmassage

 

Voor de sporter wiens lijf af en toe stevig aangepakt moet worden! Een vakkundige sportmassage.

Dat was eerste echte massageopleiding die ik gedaan heb: sportmasseur en sportverzorger. Hier liggen mijn roots. Tijdens de opleiding in Almere veel geleerd over anatomie, fysiologie en sportverzorging. Ik heb gevoelige vingers en handen waarmee ik plekken die klachten veroorzaken snel op kan sporen. En effectief behandelen. Bijvoorbeeld met een vakkundige sportmassage.sportmassage - triggerpoint almere
Omdat ik de voorkeur geef aan therapeutische behandelingen en graag grondig te werk ga behandel ik in een uur tijd liefst een deel van het lichaam goed, bijvoorbeeld een bovenlijf of de benen. Kom ik daarbij geactiveerde triggerpoints tegen dan kan ik het vaak niet nalaten om, in overleg, die punten toch even te behandelen. De klant is koning!

Wat zijn de mogelijkheden voor een sport massage bij Triggerpoint Almere?

Het tarief bedraagt 76 euro per 60 minuten. U kunt bij Triggerpoint Almere ook betalen met uw PIN pas.

Voor de vergoeding door verzekeraars heeft Triggerpoint Almere een AGB code: 90066150. Jan Bart heeft als zorgverlener een eigen registratie in het AGB register onder nummer 90106924. Beide nummers worden vermeld op de facturen. Vergoeding door verzekeraars is niet gegarandeerd. Sommige verzekeraars vergoeden een deel, anderen zelfs niets.

Voor een goede behandeling heb je 60 minuten nodig. Bij een eerste behandeling is er altijd een bespreking van de klachten (anamnese), wat ongeveer 10 minuten duurt.

Hoe tevreden zijn de klanten over de vakkundigheid van Jan Bart?

Kijk op de pagina met de beoordelingen voor ervaringen met behandelingen door Triggerpoint Almere.

Via de Treatwell website kun je direct online boeken bij Triggerpoint Almere.

 treatwell-appointment-blue

 Je kunt ook bellen met 0620625230 of mailen met info@triggerpointalmere.nl.

Sportmassage diploma Jan Bart