Vakkundige sportmassage

Voor de sporter wiens lijf af en toe stevig aangepakt moet worden! Een vakkundige sportmassage.

Dat was eerste echte massageopleiding die ik gedaan heb: sportmasseur en sportverzorger. Hier liggen mijn roots. Tijdens de opleiding in Almere veel geleerd over anatomie, fysiologie en sportverzorging. Ik heb gevoelige vingers en handen waarmee ik plekken die klachten veroorzaken snel op kan sporen. En effectief behandelen. Bijvoorbeeld met een vakkundige sportmassage.sportmassage - triggerpoint almere
Omdat ik de voorkeur geef aan therapeutische behandelingen en graag grondig te werk ga behandel ik in een uur tijd liefst een deel van het lichaam goed, bijvoorbeeld een bovenlijf of de benen. Kom ik daarbij geactiveerde triggerpoints tegen dan kan ik het vaak niet nalaten om, in overleg, die punten toch even te behandelen.

In mijn visie kun je geen vakkundige sport massage behandeling geven als je het hele lichaam in één uur tijd behandelt. Maar als je het wilt, dan kan dat. De klant is tenslotte koning!

Wat zijn de mogelijkheden voor een sport massage bij Triggerpoint Almere?

Tarief: het tarief bij losse consulten bedraagt 60 euro per 60 minuten. Voor vaste klanten is het mogelijk om een vijf behandelingen kaart te maken waarbij de prijs per behandeling slechts 55 euro bedraagt! U kunt bij Triggerpoint Almere ook betalen met uw PIN pas.

Voor een goede behandeling heb je 60 minuten nodig. Bij een eerste behandeling is er altijd een bespreking van de klachten (anamnese), wat ongeveer 10 minuten duurt.

Hoe tevreden zijn de klanten over de vakkundigheid van Jan Bart?

Kijk op de pagina met de beoordelingen voor ervaringen met behandelingen door Triggerpoint Almere.

Via de Treatwell website kun je direct online boeken bij Triggerpoint Almeretreatwell-appointment-blue