Reiki – een bron van energie

Reiki – Energie geven aan een cliënt zodat deze zichzelf kan genezen.Reiki1 certificaat klein V2

Bijna altijd is de combinatie van Triggerpoint Therapie met NKT heel effectief om cliënten van hun pijnklachten af te helpen. Heel soms gebeurt het echter dat de oorzaak van de pijn goed te vinden en te behandelen is en dat dan toch de pijn niet verdwijnt. Als behandelaar merk ik dan dat ik tegen een blokkade op loop die maakt dat de behandeling onvoldoende effectief is.

In mei en september 2015 heb ik de Reiki 1 en 2 trainingen gedaan. Reiki is alom aanwezige levensenergie die door een Reiki behandelaar doorgegeven kan worden aan cliënten. Deze levensenergie zorgt er dan voor dat het lichaam (en de geest) voldoende energie heeft om zelf te herstellen. Een beetje dus als het geven van een triggerpoint zelfbehandelings instructie waarna een cliënt zichzelf kan genezen.

In juni 2020 heb ik mijn Reiki 1 en 2 kennis weer opgefrist met een cursus en bovendien de volgende stap gezet door de Reiki Master initiatie te ondergaan. Daarmee is mijn Reiki kracht weer enorm toegenomen en kan ik mijn cliënten nog beter helpen.

Een Reiki behandeling helpt in grote mate om de balans tussen geestelijk en lichamelijk functioneren te herstellen. En net als met spieren is balans waar het in het leven om draait. Daarom kun je bij Triggerpoint Almere ook terecht voor een Reiki sessie die ongeveer een uur duurt. Daarbij wordt de kleding gewoon gedragen en lig je vaak onder een dekentje. 

Tarief: het tarief bij losse consulten bedraagt 76 euro per 60 minuten. Voor vaste klanten is het mogelijk om een vijf behandelingen kaart te maken waarbij de prijs per behandeling slechts 71 euro bedraagt! Ook als er bij de intake wat extra tijd nodig is om de cliënt zijn/haar verhaal te laten doen. Kortere sessies dan van een uur worden niet gedaan omdat er dan te weinig rust is. 

Heb je belangstelling? Neem dan contact op en we maken een afspraak! Via de Treatwell website kun je direct online boeken bij Triggerpoint Almere. 

treatwell-appointment-blue

Reiki Master certificaat Jan Bart

Lightarian Reiki certificaat Jan Bart