Reiki – een bron van energie

Reiki – Energie geven aan een cliënt zodat deze zichzelf kan genezen.Reiki1 certificaat klein V2

Bijna altijd is de combinatie van Triggerpoint Therapie met NKT heel effectief om cliënten van hun pijnklachten af te helpen. Heel soms gebeurt het echter dat de oorzaak van de pijn goed te vinden en te behandelen is en dat dan toch de pijn niet verdwijnt. Als behandelaar merk ik dan dat ik tegen een blokkade op loop die maakt dat de behandeling onvoldoende effectief is.

In mei en september 2015 ben ik getraind in het geven van Reiki. Reiki is alom aanwezige levensenergie die door een Reiki behandelaar doorgegeven kan worden aan cliënten. Deze levensenergie zorgt er dan voor dat het lichaam (en de geest) voldoende energie heeft om zelf te herstellen. Een beetje dus als het geven van een triggerpoint zelfbehandelings instructie waarna een cliënt zichzelf kan genezen.

Ik gebruik de Reiki behandeling met name direct na een triggerpoint behandeling in de vorm van een korte (ruim 20 minuten) sessie waarbij de kleding gewoon gedragen kan worden. Cliënten blijken deze korte sessies erg ontspannend te vinden. Maar natuurlijk kun je bij Triggerpoint Almere ook terecht voor een volledige Reiki sessie die ongeveer een uur duurt. Ook daarbij wordt de kleding gewoon gedragen.

Tarief: het tarief bij losse consulten bedraagt 60 euro per 60 minuten. Voor vaste klanten is het mogelijk om een vijf behandelingen kaart te maken waarbij de prijs per behandeling slechts 55 euro bedraagt! Ook als er bij de intake wat extra tijd nodig is om de cliënt zijn/haar verhaal te laten doen. Kortere sessies dan van een uur worden niet gedaan omdat er dan te weinig rust is.

Heb je belangstelling? Neem dan contact op en we maken een afspraak! Via de Treatwell website kun je direct online boeken bij Triggerpoint Almere.treatwell-appointment-blue

Reiki2 certificaat klein