We zijn inmiddels door de meest ingrijpende fase van COVID heen, gelukkig. De ziekte is zeker niet de wereld uit, maar is wel veel minder bedreigend voor de gezondheid van de zwakkeren in de samenleving.
Formeel is het niet meer nodig om jezelf bij de bekende symptomen te testen op COVID. Mocht je dit wel gedaan hebben en de test is positief, dan vraag ik je om een gemaakte afspraak in overleg te verplaatsen. Ik wil de ziekte liever niet van je overnemen en deze vervolgens doorgeven aan anderen. Ook ik zie ouderen in mijn praktijk…

COVID-19 maatregelen Triggerpoint Almere

Om het werken voor mijzelf, en voor mijn cliënten, veiliger te maken heb ik in het najaar van 2020 deze luchtreiniger aangeschaft:

  • Die de lucht in de behandelruimte elke 6 minuten volledig door een HEPA filter en een ionisatiekamer haalt. Zo worden alle ziektekiemen continu uit de lucht verwijderd. Een essentiële maatregel nu het vaak te koud is om de ramen open te hebben. Tussen de behandelingen in blijf ik ventileren met raam en deur open.

Luchtkwal;iteit Triggerpoint Almere

Middenin de lockdown heb ik extra maatregelen genomen om in 2021 nog veiliger cliënten met pijnklachten te kunnen helpen. Na de aanschaf van de volautomatische luchtreiniger heb ik ook een apparaat gekocht dat continu de kwaliteit van de lucht in de praktijkruimte meet. We weten immers dat schone lucht, vrij van virusdeeltjes, essentieel is om veilig te kunnen behandelen. Deze luchtmonitor laat continu zien hoeveel deeltjes er in de lucht aanwezig zijn zodat ik kan zien of ik extra moet luchten. Samen met alle andere reeds genomen maatregelen zorgt dit ervoor dat een behandeling door Triggerpoint Almere een verwaarloosbaar risico op besmetting met het coronavirus oplevert.