Nieuws

In het weekend van 16 en 17 mei 2020 zou ik meedoen aan de 3e en laatste NKT module. Door Corona is die cursus alsmaar opgeschoven. Omdat ik deze kennis toch heel graag wilde hebben ben ik deze gaan halen bij de oprichter van de opleiding, David Weinstock. Daarvoor moest ik in november 2021 afreizen naar Phoenix, Arizona, USA. Gelukkig kon dat tussen alle Corona beperkingen door. Ik heb er enorm veel geleerd dat ik direct toe kan passen op mijn cliënten. Bovendien heb ik nu ook toegang tot nog veel meer kennis in de vorm van online seminars van de geweldige NKT docenten. Erg blij dat ik gegaan ben!

14 februari 2022 heb ik met succes mijn examen voor NKT level 3 afgelegd in een online sessie met David Weinstock. Hij heeft me daarbij flink het vuur aan de schenen gelegd maar was zeer tevreden over mijn prestaties. Ik mag me nu NKT Master noemen, een van de vijf in Nederland!

NKT Master certificaat

Op 13 januari 2020 heb ik met succes het examen voor de certificering van de NKT level 2 afgerond. Daarvoor heb ik allerlei extra diagnostische technieken geleerd waarmee nog effectiever de oorzaak van pijnklachten gevonden kan worden. Zo blijkt nekpijn vaak gekoppeld te zijn aan een probleem met een bilspier of een vastzittend gewricht in de rug. Een relatie die je niet direct verwacht! 

NKT 2 certificaat Triggerpoint Almere

 

Sinds 20 november 2018 is Triggerpoint Almere op een nieuwe locatie te vinden: Randstad 22-165 1316BM  Almere. Daar is de praktijk gevestigd in het pand van Puur Almere samen met een dertig tal andere therapeuten. Een mooie plek voor samenwerking met een mooie behandelruimte helemaal voor mijzelf!

Spiertestcursus Zagreb

In het weekend van 10 en 11 december 2018 ben ik naar Zagreb geweest voor een heel inspirerende cursus van de Amerikaan Thomas Wells waar ik nog effectievere spiertesten heb geleerd maar vooral heb geleerd om te vertrouwen op wat mijn handen me zeggen over de spieren van een client. Een mooie uitbreiding op de NKT vaardigheden.

Op 09 en 10 december 2017 heb ik meegedaan aan de eerste module van de Neuro Kinetic Therapy opleiding. Daar heb ik geweldige technieken geleerd om spieren te testen op hun functie en die functie zo nodig te herstellen. In 2018 en 2019 heb ik meegedaan aan studieklassen met NKT collega’s om mijn vaardigheden verder te vergroten. 25 april 2018 ben ik geslaagd voor mijn NKT1 certificering. Op de kaart van certified-practitioners ben ik te vinden als enige NKT therapeut van Flevoland! 

Triggerpoint Almere bij neuro kinetic therapy opleiding.

In juni 2019 en november 2019 heb ik geassisteerd bij NKT1 cursussen in Amsterdam. Een internationale groep van voornamelijk fysiotherapeuten de fijne kneepjes van de testen voor het vinden van de oorzaak van klachten bijbrengen. Erg leuk om te doen!

In 2017 ben ik tien keer naar de SMART training in Rijswijk geweest, die door collega Triggerpoint coach en trainer Clifton Tjien A Fat van Back in Balance gegeven wordt. Bij deze training heb ik geleerd hoe ik nog slimmer en effectiever onderzoek kan doen en kan behandelen. Deze SMART trainingen hebben ook in 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022 veelvuldig plaatsgevonden en ook voor 2023 zijn ze inmiddels ingepland. 

Op 24 juni 2017 ben ik naar een Fascia Fit training geweest waar ik geleerd heb hoe ik mijn eigen fascia kan behandelen. Deze kennis kan ik natuurlijk ook weer overdragen aan mijn klanten!

Diploma triggerpoint coach

Op 21 november 2015 heb ik met succes het examen van mijn 3 jarige opleiding tot Triggerpoint Coach afgelegd! De formele erkenning dat ik een goede therapeut ben. Veel cliënten hadden dat natuurlijk al gemerkt maar toch is het leuk als het ook erkend wordt met een diploma.

Triggerpoint Almere is als Triggerpoint coach (de enige in heel Flevoland) vermeld op de website van de Triggerpoint Coach opleiding.

Na het succesvol doorlopen van de Reiki 1 module ben ik (en met mij mijn cliënten) zo enthousiast over deze techniek dat ik ook de vervolgopleiding Reiki 2 heb gedaan. In 2020 heb ik de Reiki Master 3A initiatie ondergaan. De Reiki behandelingen zijn nu nog krachtiger en veelzijdiger.

Je kunt bij Triggerpoint Almere ook betalen met je PIN pas.

Via de Treatwell website kun je direct online boeken bij Triggerpoint Almere,

treatwell-appointment-blue