Nieuws

Sinds 20 november 2018 is Triggerpoint Almere op een nieuwe locatie te vinden: Randstad 22-165 1316BM  Almere. Daar is de praktijk gevestigd in het pand van Puur Almere samen met een dertig tal andere therapeuten. Een mooie plek voor samenwerking met een mooie behandelruimte helemaal voor mijzelf!

Op 09 en 10 december 2017 heeft Jan Bart meegedaan aan de eerste module van de Neuro Kinetic Therapy opleiding. Daar heeft hij geweldige technieken geleerd leren om spieren te testen op hun functie en die functie zo nodig te herstellen. In 2018 gaat hij tien keer meedoen aan een studieklas met NKT collega’s om zijn vaardigheden verder te vergroten. 25 april 2018 is Jan Bart geslaagd voor zijn NKT1 certificering. In oktober 2018 heeft hij aan de NKT2 module meegedaan. Op de kaart van certified-practitioners is hij te vinden als enige NKT therapeut van Flevoland!

In het weekend van 10 en 11 december 2018 is Jan Bart naar Zagreb geweest voor een heel inspirerende cursus van de Amerikaan Thomas Wells waar hij nog effectievere spiertesten heeft geleerd maar vooral heeft geleerd om te vertrouwen op wat zijn handen hem zeggen over de spieren van een client. Een mooie uitbreiding op de NKT vaardigheden.

Op 17, 18 en 19 januari 2018 heeft Jan Bart meegedaan aan de Triggerpoint reset Mentor Class. Drie dagen lang nuttige behandelmethoden leren maar ook de fijne kneepjes van het ondernemerschap onder de knie krijgen. Naar aanleiding daarvan heeft hij de Pijn naar nul methode ontwikkeld.

Jan Bart is Triggerpoint coach sinds november 2015.

Jan Bart is Triggerpoint coach sinds november 2015.

In 2017 is Jan Bart tien keer naar de SMART training in Rijswijk geweest, die door collega Triggerpoint coach en trainer Clifton Tjien A Fat van Back in Balance gegeven wordt. Bij deze training heeft Jan Bart geleerd hoe hij nog slimmer en effectiever onderzoek kan doen en kan behandelen.

Op 24 juni 2017 is Jan Bart naar een Fascia Fit training geweest waar hij geleerd heeft hoe hij zijn eigen fascia kan behandelen. Deze kennis kan hij natuurlijk ook weer overdragen aan zijn klanten!

Op 21 november 2015 heeft Jan Bart met succes het examen van zijn 3 jarige opleiding tot Triggerpoint Coach afgelegd! De formele erkenning dat hij een goede therapeut is. Veel cliënten hadden dat natuurlijk al gemerkt maar toch is het leuk als het ook erkend wordt met een diploma.

Na het succesvol doorlopen van de Reiki 1 module is Jan Bart (en met hem zijn cliënten) zo enthousiast over deze techniek dat hij ook de vervolgopleiding Reiki 2 heeft gedaan. De Reiki behandelingen zijn nu nog krachtiger en veelzijdiger.

 

Triggerpoint Almere is als Triggerpoint coach (de enige in heel Flevoland) vermeld op de website van de Triggerpoint Coach opleiding.

Je kunt bij Triggerpoint Almere ook betalen met je PIN pas.

Capture