De Pijn naar nul methode waarmee je langdurige pijn nu eindelijk kunt laten verdwijnen.

De Pijn naar nul methode.

  • Heb je last van chronische pijn?
  • Pijn waar je al vele maanden of zelfs jaren mee loopt?
  • Niemand die je er vanaf kan helpen?
  • Terwijl je er alles aan wilt doen om er vanaf te komen?
  • Dan is de Pijn naar nul methode voor jou de oplossing.

Chronische pijn is een pijn die echt lijfelijk ervaren wordt.

Er is echt iets mis in je lijf. Zeker als je er al jaren mee loopt. Alleen is dat een pijn die meestal niet eventjes op te lossen is door ergens op te drukken of er het mes in te zetten. Er zijn boeken vol geschreven over wat chronische pijn met je doet. Lichamelijk en geestelijk. De Pijn naar nul methode is erop gericht om beide aspecten van de chronische pijn aan te pakken in één lange sessie van enkele uren. Met een hele grote kans op succes.

Is deze methode geschikt voor iedereen?

Een duidelijk antwoord: Nee. Alleen als je echt van de pijn af wilt en daar ook zelf aan wilt werken. Je krijgt namelijk van te voren allerlei opdrachten die je moet doen. Een boek lezen, een film bekijken en een audioboek luisteren. Daar moet je samenvattingen van maken zodat je de inhoud goed in je opneemt. Met de Pijn naar nul methode willen we namelijk een lichamelijke en geestelijke transformatie bereiken.

Wat doen we om je pijn te laten verdwijnen?

Op de dag van de behandeling zelf ga ik je eerst onderzoeken en vast aan zoveel mogelijk van je fysieke klachten werken. Vervolgens gaan we met de geestelijke aspecten van je chronische pijn aan de gang. Mocht je daarna nog niet helemaal pijnvrij zijn dan hebben we nog tijd om ook die pijn aan te pakken. En dat allemaal op één dag.

De Pijn naar nul methode is gebaseerd op de Triggerpoint Reset Methode van mijn collega Tim van Orsouw waar ik een meerdaagse cursus gevolgd heb om te leren chronische pijnklachten te verhelpen.

Heb je belangstelling voor de Pijn naar nul methode? Wil je echt van de pijn af? Vul dan onderstaand formulier in en stuur dat naar info@triggerpointalmere.nl. Binnen een week zal ik naar je reageren of ik denk dat we een grote kans maken om samen je pijnklachten te verhelpen.

Aanvraagformulier Pijn naar nul methode